Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Już niedługo 11.11.12

N850sS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

11 Listopada Wyjdźcie z domów Pokażmy temu rządowi Dość kłamstw, Oszustw przez polityków i nie tylko ich Pokażmy im na co nas stać Nie siedź w domu WYJDŹ MOŻEMY RAZEM OBALIĆ TEN CHORY SYSTEM NIE ZASTANAWIAJ SIĘ ZDOBĄDŹMY SIE NA ODWAGĘ KTÓRA MIELI NASI PRZODKOWIE KTÓRZY BEZ NAMYSŁU ODDALI ZA NAS ZYCIE NIE POZWÓLMY ABY ICH POŚWIECENIE POSZŁO NA MARNE ORAZ TYCH KTÓRZY STRAJKOWALI PRZECIWKO KOMUNISTYCZNYMI RZĄDAMI WIEC JESZCZE RAZ POWTÓRZĘ WYJDŹ Z DOMU MOŻNA SKOŃCZYĆ Z TYMI PIEPRZONYMI KOMUCHAMI JEDYNYM ROZWIĄZANIEM JEST OBALENIE TEGO RZĄDY ORAZ KULE ŁEB

Opublikowano

Kurwa. Znowu za błądziłem na mpc -.-

BTW.

o co wg chodzi co ma się stać 11 listopada? no ja mogę wyjść ale z psem na dwór T.T

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

11 listopada masz święto narodowe... Porażka, nie wiedzieć.

btw. Jak już masz "ratować świat i Polskę" to zrób to 5 listopada a nie w święto narodowe, jak Ci się uda obalić rząd to będziemy śpiewać "Remember, remember, the fifth of november"

Opublikowano

Z nacjonalistami i kibolami nie mam zamiaru się nigdzie wybierać

Ja testem nacjonalistą.Nacjonalizm to głęboka miłość do swojej ojczyzny z poszanowaniem wszelkich innych nacji.Nie myl nacjonalistów, patriotów, prawicowców z bezmyślnymi kibolami czy neonazistami.

A wyjście na ulice to dość dobry pomysł.Jak w sprawie ACTA wyszli ludzie to i w w sprawie całego państwa też wyjdą.

Opublikowano

"Każda władza jest dana od Boga." Wolę poczekać aż Bóg sam wyznaczy kres rządów idiotów. Do pana który założył temat: na tym forum większość to dzieci które siedzą przed komputerem i myślą że są fajne, w dupie mają ojczyznę i to co się dzieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...